In 80 minuten de aarde rond! Het ubersee museum laat alles zien. Afrikaanse kunst, dieren en planten van over de hele wereld. Ontdek in het museum de veelzijdigheid van andere gebieden. 

Als u geinteresseerd bent in verre continenten, reizigers en verhalen dan is het Ubersee Museum een leuke museum voor een dagje uit. Reeds 100 jaar geleden presenteerde het Volkenkundig Museum Bremen de tentoonstelling  "De wereld onder een dak " in het Ubersee museum. Met  zijn moderne vormen en manier van presentatie blijft het tot op de dag van vandaag een uniek museum. 

De unieke collectie bestaande uit een combinatie van volkeren, de handelswaar en de natuurlijke historie is een bijzondere ervaring. Hier kunt u uzelf onderdompelen in verre continenten en ontdekt u de fascinerende culturele en natuurlijke ruimtes met unieke voorwerpen uit de hele wereld. Ook is er een speciale afdeling met dieren en echte planten. 

Het Ubersee museum is een ervaring voor volwassenen en kinderen en het prikkelt de zintuigen. 

 

 

De stad Bremen

bremen

Bremen is een stad van contrasten! De stad bruist door haar vele facetten van cultuur en de bijzondere architectuur van de stad. Als u graag op pad gaat en veel wandelt dan zult u genieten van een bezoek aan Bremen. Bremen is een plaats die bij uitstek geschikt is om even tot rust te komen.