Verschillende wetenschappelijke fenomenen worden onderzocht met behulp van alle zintuigen. Bezoekers kunnen de trillingen van een gong voelen door hun hele lichaam. Daarnaast kan er bijvoorbeeld gespeeld worden met het eigen gewicht op een balk. Of voel de vorm van een kamer in volledige duisternis, ruik onbekende geuren en vind je creatieve zelf.

Op meer dan 250 tentoonstellingen en experimenten stations, ruimtelijke installaties en media-installaties kunt u de wereld verkennen en plezier hebben op hetzelfde moment. Kinderen en volwassenen , vrienden en vreemden die met elkaar praten en gezamenlijk ervaringen uitdelen. Wetenschap wordt daardoor een zeer intensieve en onvergetelijke ervaring voor alle betrokkenen in dit museum gevestigd te Bremen.

De stad Bremen

bremen

Bremen is een stad van contrasten! De stad bruist door haar vele facetten van cultuur en de bijzondere architectuur van de stad. Als u graag op pad gaat en veel wandelt dan zult u genieten van een bezoek aan Bremen. Bremen is een plaats die bij uitstek geschikt is om even tot rust te komen.