Wetenschap en avontuur in het Universum Bremen. Beleef een tornado van dichtbij , spring over je eigen schaduw, voel het geluid trillen afkomstig van een enorme gong. In het Universum Bremen mag je aanraken, uitproberen en experimenteren. Het universum heeft ongeveer 300 interactieve activiteiten te bieden.

Het Universum Bremen bestaat uit drie verschillende onderdelen. Het Science center, het Entdecker(ontdekkers) park en de Schaubox (theater/shows).
In het Science Center verkennen bezoekers de mensheid , de aarde en de kosmos. In het EntdeckerPark kunnen we kijken naar 25 bezienswaardigheden allemaal gericht op "beweging". Daarnaast vind je er bijna 30 experimenten gericht op weer en wind.

In de SchauBox worden jaarlijkse tijdelijke tentoonstellingen gehouden. Daarnaast worden er spannende science shows, lezingen en wetenschap theatervoorstellingen georganiseerd.

De stad Bremen

bremen

Bremen is een stad van contrasten! De stad bruist door haar vele facetten van cultuur en de bijzondere architectuur van de stad. Als u graag op pad gaat en veel wandelt dan zult u genieten van een bezoek aan Bremen. Bremen is een plaats die bij uitstek geschikt is om even tot rust te komen.