De Messe Bremen is het centrum voor vakbeurzen, congressen en evenementen. In de Messe Bremen vinden we 40.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte onder een dak in het hart van het stadscentrum van Bremen.

In de Messe Bremen worden niet alleen beurzen en conferenties georganiseerd. In het conferentiecentrum vinden we ook een eersteklas hotel. Omdat de Messe Bremen in het centrum van de stad ligt is er veel te doen binnen handbereik van het beursterrein of uw hotel. Deze mate van flexibiliteit en veelzijdigheid is precies waarom er zoveel georganiseerd wordt in de Messe.

Naast beurzen en conferenties worden er namelijk tal van evenementen georganiseerd, denk aan muziekconcerten, tentoonstellingen, markten en shows.

De stad Bremen

bremen

Bremen is een stad van contrasten! De stad bruist door haar vele facetten van cultuur en de bijzondere architectuur van de stad. Als u graag op pad gaat en veel wandelt dan zult u genieten van een bezoek aan Bremen. Bremen is een plaats die bij uitstek geschikt is om even tot rust te komen.